Om os

Startet i 2017 af Joey – Med en vision om at skabe professionel service og reparation til dine havemaskiner, og så tilmed til gode priser. 

Om Dan-redskaber

Dan redskaber blev startet i år 2017 af Joey, med en vision om at yde fantastisk og troværdig service, til rimelige priser. Dan-redskaber er en service virksomhed, som specialisere dig i reparation, service og salg af havemaskiner, til både privat og erhverv.

Kontakt os herunder, hvis i har nogle spørgsmål til den service vi yder, eller pris på disse. 

Typer af havemaskiner vi yder service og reparation på: 

  • Plæneklippere
  • Havetraktorer
  • Havefræsere
  • Hækklippere
  • Buskryddere
  • Motorsave/kædesave
  • Fliserensere
  • Robotplæneklippere 

Troværdighed

God service


    Det siger vores kunder om os

Gamer Boy
6. Juli, 2021.
Bekræftet
Afgrænsning sf robotplæneklipper Godt udført arbejde til en rimelig pris.Jeg er meget tilfreds med arbejdet. MVH. Steffen Andersen
Jørgen Lihme
13. Maj, 2021.
Bekræftet
Professionelt udført arbejde Vi skulle have monteret kabel til robotplæneklipper. Professionelt udført arbejde. God rådgivning inden arbejdet blev udført og god tid til at tjekke at alt virkede bagefter - kan varmt anbefales.
Peter E
13. April, 2021.
Bekræftet
Afleverede min græsslåmaskine som ikke kunne starte. Allerede inden jeg var nået hjem igen, ringede han da maskinen var klar. Hurtig service og gode priser.
DP
3. Marts, 2021.
Bekræftet
En fantastisk service og et godt stykke arbejde med service af min græsslåmaskine.
Kenneth Von Kalbæk
31. December, 2020.
Bekræftet
Fed service. Min gamle motorsav døde den 28. December mens jeg var ved at fælde et stort træ. Købte via Joey en ny sav og han leverede den, den 30 december. Dagen efter var jeg færdig med træet som jeg ellers først ville have haft væk langt ind i Januar pga Corona nedlukning. 😀
Bent
12. November, 2020.
Bekræftet
Fantastisk service, gratis afhentning og levering præcis til aftalte tid. Afhentning, service, udskiftning af kniv, startsnor og levering til aftalt pris indenfor få dage. Kan kun give 5 stjerner
Mads
21. September, 2020.
Bekræftet
Virkelig god service, plus den aftalte pris bliver overholdt til punkt og prikke. Jeg kommer helt sikkert igen :D!
Leif Christensen
6. September, 2020.
Bekræftet
Jeg har fået lavet min plæne klipper. Og må indrømme. Super god service venlig betjening og utrolig høflig ubg mand.
Abi
18. August, 2020.
Bekræftet
God service, billigt & troværdigt. Vil klart anbefale Dan-redskaber. Dejligt med hente & bringe service til fornuftige priser.
Ole Morten Nielsen
1. August, 2020.
Bekræftet
Rigtig god service hos Dan-redskaber. Er der udfordringer med plæneklipperen, så kontakt Joey inden du kasserer den. God og hurtig service og konkurrencedygtige priser.