Skip to main content

RMX 2000

RMX2000 er en gennemtestet og driftssikker robotplæneklipper til haver på op til 2000 m2.

RMX-serien er en helt ny generation af robotplæneklippere fra TEXAS. De er gennemtestede, driftssikre og nemme at bruge.

De mindre modeller er generelt ens, men adskiller sig ved at have forskellige størrelse batterier, ladestationer og software, der gør, at deres kapacitet bliver større, og at de lader hurtigere med en større oplader. Derved får man en robotplæneklipper med et større dagligt klippeareal.

RMX2000
RMX2000 anbefales til græsplæner på op til 2000 m2 og kan håndtere skråninger op til 20 grader (36%), hvilket gør, at den let kan håndtere størstedelen af de danske parcelhusgræsplæner.

Den kan komme igennem passager helt ned til 80 cm, og med dens indbyggede Multi-Zone funktion kan man selv vælge op til 4 forskellige startpunkter, man sørger for, at robotplæneklipperen både klipper i for- og baghave samt smalle områder, og med dens bioklip sørger den for, at man får en flot og sund græsplæne overalt.

Den er støjsvag, let at vedligeholde og med TEXAS’ app kan man nemt tilpasse robotplæneklipperens klippeplan til at passe lige nøjagtig ens behov og hverdag ned til den enkelte time.


RMX 2000 INKL GARAGE OG INSTALLERING
12.994 KR

INKL. MOMS

RMX 1600 UDEN garage med montering
11.994 KR.

INKL. MOMS

TIMEPRIS
480 KR.

INKL. MOMS

Timepris ved yderligt arbejde ud over standard nedlægning