Skip to main content

RMX 1600

RMX1600 er en gennemtestet og driftssikker robotplæneklipper til haver på op til 1600m2.

RMX-serien er en helt ny generation af robotplæneklippere fra TEXAS. De er gennemtestede, driftssikre og nemme at bruge.

De mindre modeller er generelt ens, men adskiller sig ved at have forskellige størrelse batterier, ladestationer og software, der gør, at deres kapacitet bliver større, og at de lader hurtigere med en større oplader. Derved får man en robotplæneklipper med et større dagligt klippeareal.

RMX1600
RMX1600 anbefales til græsplæner på op til 1600 m2 og kan håndtere skråninger op til 20 grader (36%), hvilket gør, at den let kan håndtere størstedelen af de danske parcelhusgræsplæner.

Den kan komme igennem passager helt ned til 80 cm, og med dens indbyggede Multi-Zone funktion kan man selv vælge op til 4 forskellige startpunkter, man sørger for, at robotplæneklipperen både klipper i for- og baghave samt smalle områder, og med dens bioklip sørger den for, at man får en flot og sund græsplæne overalt.

Den er støjsvag, let at vedligeholde og med TEXAS’ app kan man nemt tilpasse robotplæneklipperens klippeplan til at passe lige nøjagtig ens behov og hverdag ned til den enkelte time.


RMX 1600 INKL GARAGE OG INSTALLERING
11.594 KR

INKL. MOMS

RMX 1600 UDEN garage med montering
10.594 KR.

INKL. MOMS

TIMEPRIS
520KR.

INKL. MOMS

Timepris ved yderligt arbejde ud over standard nedlægning