Skip to main content

LM1701E

PLÆNEKLIPPER 42 CM
EGO Power+ Leverer benzin matchende power – uden behov for benzin.

LM1701E

EGO Power+ LM1701E er præcis og smidig og er perfekt til små og mellemstore jævne haver og kan klippe op til 400 m² på en enkelt opladning. Denne skubmodel giver dig den kontrol, du har brug for til at arbejde på snævre steder. Med en klippekapacitet på 42 cm og en stor 55 l opsamlerpose bagpå kan du gøre arbejdet færdigt, mens du samler dit afklippede græs op – eller hvis du foretrækker det, kan du bagudkaste eller bioklippe (ABP1700 bioklippe sæt købes separat), hvilket giver dig endnu mere fleksibilitet.

Vores ARC Lithium 56V-batteri er udviklet med dig i tankerne og leverer branchens højeste energikapacitet i et bærbart håndholdt batteri. Denne plæneklipper er udstyret med vores 2,5AH-batteri plus standardoplader, så du kan høste fordelene ved at skifte til en elektrisk plæneklipper og spare penge hver gang du bruger den. 

Når du er færdig, betyder de opretstående opbevaringsmuligheder, at plæneklipperen kan gemmes pænt væk indtil næste gang. Da det ikke er nødvendigt at opbevare benzin, er det mere sikkert og hjælper med at rydde op i skure og garager.


PRIS 4399.00 KR. INKL. MOMS

INKLUSIV
2,5 AH BATTERI OG STANDARDLADER


DET SIGER VORES KUNDER OM OS