Skip to main content

E-GO

EGO Power+ Leverer benzin matchende power – uden behov for benzin.

Z6 ZTR

FREM TIL D. 31-12-2022 FOR DU 15AH BATTERIER MED GRATIS TIL EN VÆRDI AF 6598KR

Den batteridrevne EGO Power+ Z6 Zero-turn plæneklipper er en ZTR som intet andet på markedet. Med Peak Power™+ teknologi kan den rumme op til seks EGO 56V ARC Lithium™ batterier (sælges separat) – den samme unikke batteriteknologi, der driver alle EGO produkter, hvilket gør den til verdens første platform-kompatible ZTR plæneklipper.

  • Z6 er verdens første platformskompatible ZTR, der drives af en hvilken som helst kombination af EGO 56V ARC Lithium™-batterier. Peak Power+™-teknologien kombinerer kraften fra op til seks EGO 56V ARC Lithium™-batterier for at levere samme kraft og ydeevne som en benzinplæneklipper. Med bekvemmeligheden ved universel batterikompatibilitet kan så lidt som 15Ah drive Z6 i baghaven … og mere end det
  • Den intuitive LCD-display giver mulighed for fuldstændig tilpasning af din klippeoplevelse, herunder tre køretilstande; Standard til daglig brug, Control til beskyttelse af græsplænen og Sport til præcisionsklipning i skarpe sving. Bluetooth-forbindelse giver mulighed for en fjernbetjening af nøglen fra din telefon, fuld kontrol over din klippeoplevelse, nem batteriovervågning og firmwareopdateringer til de nyeste funktioner.
  • Z6’s afbalancerede design med lav profil gør det sædvanlige voluminøse drev under sædet praktisk talt ikke-eksisterende ved at lade den omfavne jorden, hvilket er præcis, hvor du ønsker at være, når du ruller over bakker eller rundt om snævre hjørner. Den justerbare sædeaffjedring sikrer en jævn kørsel, uanset terrænet.
  • Klippehøjdepositionerne spænder mellem 10 indstillinger fra 2,5-10 cm og kan nemt justeres med én hånd ved hjælp af det ergonomiske håndtag, så du kan indstille dig på den perfekte klipning. Takket være 3-i-1-funktionen kan du vælge, hvad du vil gøre med afklippet; sideudkast, bioklip eller opsamling (tilkøb).
  • 32 LED-lys med høj intensitet oplyser førerens syn for 360° synlighed under vanskelige lysforhold fra alle vinkler. Z6 er også udstyret med en kopholder, der er bygget til store krus og et opbevaringsrum, herunder en dedikeret plads til din mobiltelefon med USB-opladningsport, så du kan være forberedt på alt, hvad der kommer på din vej.

RING FOR FREMVISNING


PRIS 44999.00 KR. INKL. MOMS

FREM TIL D. 31-12-2022 FOR DU 15AH BATTERIER MED GRATIS TIL EN VÆRDI AF 6598KR


DET SIGER VORES KUNDER OM OS